Referenties

Ik heb de therapie bij Karin als echt heel fijn ervaren. Karin is een warme vrouw en haar aandacht was volledig bij mij. Ik voelde me helemaal geaccepteerd, omdat ze geen oordelen heeft. Daarnaast konden we soms ook echt lachen samen. Het gaat weer goed met mij en daar ben ik erg blij mee!
Petra, 42 jaar

Na een ellendige vechtscheiding was ik mezelf helemaal kwijt. Ik voelde voornamelijk machteloosheid.
Samen met Karin heb ik meer inzicht gekregen in mezelf. Door de juiste vragen te stellen kwam ze al heel snel tot de kern en bleek dat de machteloosheid niet alleen met de scheiding te maken had.
Met EMDR en hypnotherapie heb ik veel oud-zeer kunnen verwerken en voel ik me nu een stuk lichter en sterker. Ik kan het leven weer aan!
Dank je Karin voor je warmte, je helderheid, je deskundigheid.

Sandra, 56 jaar

Ik had last van een kort lontje, voelde me eigenlijk altijd boos. Daardoor kwam ik in de problemen met mijn omgeving. Op advies van een vriend ben ik bij Karin terecht gekomen. Ik vond het heel moeilijk om hulp te vragen.
Karin stelde mij bij de intake heel erg om mijn gemak en dat was fijn. Ik durfde ook steeds meer te vertellen wat me dwars zat en over mijn jeugd. Met opstellingen en hypnotherapie kreeg ik steeds meer inzicht in mezelf en werd ik rustiger en aardiger voor mezelf en mijn omgeving. Het korte lontje is bijna weg en als ik me soms nog heel boos voel, dan weet ik hoe ik hier mee kan omgaan.

Jos, 38 jaar

Ik ben in het verleden veel gepest en daardoor best onzeker geworden. Ik had al andere therapieën gedaan, maar dat hielp niet zo veel.
Ik voelde me bij Karin heel veilig en op mijn gemak. Samen hebben we op een rustige manier naar mijn verleden gekeken en ik was verbaasd dat ik niet in de paniek schoot. De EMDR heeft mij hierbij heel goed geholpen.

Marieke, 25 jaar

Al jaren voelde ik me gestrest en ik had geen idee waarom. Via een vriendin kwam ik bij Karin terecht. Het klikte meteen. Door haar manier van vragen stellen kwam ze al gauw tot de kern en konden we aan de slag.
In korte tijd heb ik zoveel inzichten gekregen en zijn er zoveel kwartjes gevallen.
Ik heb mezelf beter leren kennen en ben mezelf (eindelijk 😉) gaan accepteren. Dit heeft me de rust gebracht, waar ik zo naar op zoek was.
Dank je Karin voor je warmte, en dat je op een duidelijke èn luchtige manier mij een spiegel voor hebt gehouden.

Lonneke, 39 jaar

Ik heb veel meegemaakt in mijn leven en, door de jaren heen, ook de nodige therapieën hiervoor gehad.
Eén thema bleef steeds voor problemen zorgen, het kwam steeds terug. Ik werd er verdrietig en soms wat wanhopig van.
Ik voelde mezelf eigenlijk best ‘een zeur’ toen ik bij Karin kwam. Maar Karin kon mijn ‘gezeur’ goed aan en moedigde mij aan om ‘die zeur’ maar eens vriendelijk te benaderen. Dat was wel even ‘omdenken’ voor mij….
Met veel warmte, aandacht, grappige kwinkslagen en handvatten speelt dit thema nauwelijks nog een rol in mijn leven.
Is het weg? Dat niet….en ik heb geleerd dat dat ook niet hoeft. Maar ik sta er nu zo anders in dat ik me niet meer verdrietig of machteloos voel en dat is zo fijn!

Ria, 65 jaar

Na flinke problemen met mijn gezondheid stond mijn leven behoorlijk op zijn kop. Ik was flink door elkaar geschud, maar de stukjes lagen nog niet op zijn plek.
Karin heeft mij geholpen om beetje bij beetje de stukjes weer op zijn plek te krijgen en een nieuw evenwicht te vinden.
Ik heb mijn levenslust weer terug!
Karin is in mijn ogen, een deskundige therapeut die met je meedenkt en met je meekijkt, zonder oordeel en met humor op zijn tijd. En zeker aan dat laatste heb ik ook veel gehad. Dank je wel Karin.

Frans, 62 jaar