Mijn naam is Karin Paauwe

Ik ben zo’n veertig jaar geleden gaan werken als verpleegkundige in een psychiatrisch ziekenhuis. Enkele jaren later heb ik de studie Sociale Pedagogiek gedaan. Begin tweeduizend heb ik mijn opleiding tot hypnotherapeut afgerond en ben ik, met veel enthousiasme, mijn praktijk begonnen.

Ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen op mijn vakgebied en heb nadien de opleiding tot Stressconsultant en EMDR gedaan.

Uitgangspunten voor mijn manier van werken zijn:

  • Ieder mens is uniek
  • Iedereen heeft zijn eigen specifieke vaardigheden en talenten die hij/zij kan inzetten om een volwaardig leven te leiden
  • Je weet meer dan je denkt
  • Lichaam en geest vormen een eenheid. Veranderingen op het ene gebied brengen ook veranderingen op het andere gebied teweeg
  • Zelfwaardering en waardering voor de ander is een sleutel voor een aangenamer en vrijer leven.